Translate

28.07.2017

ERKEKLERİ BURÇLARINA GÖRE ETKİLEME YOLLARI



  Erkekleri burçlarına göre etkileme yolları
 Hoşlandığınız erkeği etkilemek ya da sevgilinizi baştan çıkarmak için astrolojiden yardım almaya ne dersiniz? Onu, onun burcunun özelliklerine göre tavlayın…

Koç
Koç erkeği akıllı ve güvenilir bir kadınla birlikte olmak ister. Eğer etkilemek istediğiniz kişi bir koç erkeği ise arzularını ve hislerini ondan gizlememelisin.Stil, zeka ve hareketler koç erkeği için oldukça önemli. Karakterli ve stil sahibi kadınlar onu her zaman etkilemiştir.
Kaliteli bir flört tarzı, zekice espriler ve güzel elbiseler ile koç erkeğini etkileyebilirsin…

Boğa
Boğa erkekleri için ‘ tutku ‘ kelimesi eş anlamlı desek yeri. Bu sadece cinsellikte değil hayatının her alanında.Boğa burcu erkeklerini güzel bir yemekle tavlayabilirsiniz. Boğa erkeği ile mutlu olmak için sevginin ve iyi niyetinin gerçek olduğunu ona inandırmalısın.
Unutma, dokunuşlar, kokular ve yemek boğa erkeği için oldukça önemlidir… 

İkizler
İkizler erkeği özgürlüğüne oldukça düşkün olur. Eğer onunla iyi anlaşmak ve bir ilişki başlamak istiyorsanız onu özgür bırakmayı kabul etmelisiniz.O zeki, konuşkan ve gizemli kadınlardan hoşlanır. İlgi odağına onu koyarsan ve sevgini gösterme konusunda cömert olursan onu tavlayabilirsin.

Yengeç
Yengeç erkeği için en önemli şey ‘ güven’ . İlişkilerini uzun veya kısa tutmak ona verdğiniz güven ile orantılı olur.Yengeç için dokunmak ve öpüşmek oldukça önemli. Aynı zamanda astrolojinin en sadık erkekleri de onlar. Bu yüzden aynı sadakati eşlerinden de beklerler.

Aslan
Aslan erkeğinin bir kral olduğunu kabul et ve onun bu rolünü elinden geldiğince desteklemeye çalış.
O görünüşe çok önem verir. Kendine bakan, iyi giyinen ve etkileyici konuşan kadınlardan hoşlanır.
Aslan erkeği onuruna ve gururuna oldukça düşkündür. Bu yüzden ona bağlılığını ve sevgini sonuna kadar göstermelisin.

Başak
Başak erkeği bir ilişkiye başlarken oldukça dikkatli davranır. Zeka ve giyim tarzı onun için çok önemli.Detaylara takılan başak erkeği mükemmeli arar. Eğer onu elde etmek istiyorsan sakın kıskançlık oyunlarına girme ve iş hayatına karışma. Eğlenceli küçük flörtlerle onun aklını başından alabilirsiniz.

Terazi
Terazi erkekleri güzelliğe oldukça düşkün olur. Seksi, romantik ve akıllı kadınlardan hoşlanır. Onun sevdiği konularla ilgili konuşmaktan büyük zevk alırlar.Onu etkilemek istiyorsanız, ilişkiye başlamadan önce bir süre arkadaş olun ve kendinizi bu dönemde ona iyice tanıtın.

Akrep
Ona ilk adımı sen atarsan, onun gözünde seksi bir imaj çizebilirsin. Bir akrep erkeği ile ilişkin olsun istiyorsan, renkli bir cinsel hayat seni bekliyor demektir. Bu yüzden onlar cinsellikte kendine ayak uydurabilecek kadınları ister.Kendilerine ve ilişkilerine oldukça hassas olan akrep erkeklerini tutku ve erotizmle etkileyebilirsiniz.

Oğlak
Oğlak erkeklerini elde etmek o kadar kolay değildir. Dengeli, kontrollü ve güvenebileceği kadınları hayatlarında isterler.Onu her konuda destekler ve yanında olursan ilişki için bir şansın olabilir.
Eğer yeterince sadık ve maceracı yapını da oğlak erkeğine gösterebilirsen sürprizlerle dolu bir ilişki seni bekliyor demektir.

Kova
O bağımsızlığın simgesi! Onun yanında rahat ve uyumlu olmaya dikkat et. Yatak odasında gizemli ve sınırsız ol.Kova erkeği karşılıklı fikir alışverişi yapabileceği ve zeki kadınlardan hoşlanır.

Balık
Balık erkeleri oldukça romantik olur. İlişkilerinde başta eğlenceli olsalar da sonradan durağanlaşırlar.
Yumuşak huylu, sevecen, romantik ve sakin kadınlardan hoşlanırlar. Sarılmak, dokunmak ve bedensel temaslar balık erkekleri için oldukça önemlidir.

Hiç yorum yok: