Translate

14.07.2017

Burçların Sevdiği Renkler



Burçların Sevdiği Renkler


Her burcun rengi farklıdır ve burcunuzun rengini hayatınızda daha fazla kullanmanız size şans getirebilir. özellikle de bu renk ikili ilişkilerimizin düzelmesi için bize yardımcı olabilir çünkü renk psikolojisine göre yeşil huzur ve şifa veren bir renktir. Şimdi her burcun rengini ve enerjisini inceleyelim;


Koç burcunun rengi kırmızıdır, kırmızı enerjiyi ve cazibeyi arttıran bir renktir. Hayatınıza hareket ve enerji katmak istiyorsanız bu rengi kıyafetlerinizde kullanmalısınız ama sinirli bir yapınız varsa bu renk sinirlerinizi iyice arttırabilir!


Boğa burcunun rengi turuncudur, turuncu pozitif enerjinin ve eğlencenin rengidir. Hayatınıza eğlence ve keyif katmak istiyorsanız kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ya da evinizin dekorunda turuncuya yer açın.


İkizler burcunun rengi sarıdır, bu renk bilgeliği ve entelektüelliği temsil eder. Eğer eğitim hayatınızda daha başarılı olmak ya da iş hayatınızda daha yaratıcı olmak istiyorsanız bu rengi hayatınıza katmanızda fayda var.


Yengeç burcunun rengi beyazdır. Bu renk saflığı ve duygusallığı temsil eder. Hayatınızda daha çok huzur, sadelik ve duygusallık arıyorsanız bu rengi kıyafet seçiminden ev dekorasyonuna kadar her yerde kullanmalısınız.


Aslan burcunun rengi altın sarısıdır, lüksü çok sevdiği için altın sarısı aslanlara çok uygun bir renktir. Aslanlar genelde görkemli olan her şeyden keyif alırlar. Altın sarısı ya da parıltısı olan her kıyafet ya da aksesuar aslan burcu insanlarını mutlu edecektir.


Başak burcunun rengi kahverengidir, doğaya çok düşkün olan başaklar toprak renklerini hayatlarında bol bol kullanmalıdırlar. Çalışmayı ve hizmet etmeyi seven Başak insanları kahverengi ile yaptıkları işe çok rahat bir şekilde yoğunlaşacaklardır.


Terazi burcunun rengi yeşildir, bu renk sayesinde hayatınızı özellikle de ikili ilişkilerinizi dengeye sokabilir ve huzur bulabilirsiniz. Yeşilin iyileştirme gücü olduğunu aklınızdan çıkarmayın.


Akrep burcun rengi Koç burcunun rengiyle aynıdır çünkü her iki burcun da gezegeni Mars olduğu için ortak noktaları vardır. Akrepler kırmızının enerjisini ve cazibesini hayatlarına mutlaka sokacaklardır ama kırmızı çok yoğun şekilde kullanıldığında insanı yorabilen bir renktir!


Yay burcunun rengi laciverttir ve bu renk hayatınıza ciddiyet, derinlik ve kararlılık getirecektir. Lacivert, özellikle bir konuya derinlemesine yoğunlaşmış meraklı Yay insanlarına yoğunlaşma gücü verecektir.


Oğlak burcunun rengi siyahtır, karamsar ve çekingen bir yapıya sahip olan Oğlak insanları bu rengi kendilerine çok yakın hissederler. Kıyafetlerinde de sadelikten yana olan Oğlak’lar büyük ihtimalle kıyafet ve eşya seçimlerinde siyaha ağırlık vereceklerdir ama siyahın çok kullanıldığında depresyonu ya da melankoliyi destekleme riski vardır, bu rengi dengeli kullanmakta fayda var!


Kova burcunun rengi mavidir ve özgürlüğü simgeleyen bir renktir. Bu rengi kıyafetlerinizde kullanmanız sizi soğuk ama özgür gösterecektir. Huzurlu ve sakin mekânlar yaratmak istediğinizde bu renge hayatınızda yer verebilirsiniz.


Balık burcun rengi mordur ve son derece mistik bir renktir. Derin konulara yoğunlaşmak için ve sezgilerinizin daha da güçlenmesi için bu rengi hayatınızda kullanmaya çalışın. Gizemli insanlar bu rengi hem kıyafetlerinde hem de ev dekorasyonlarında sıkça kullanırlar.


Hiç yorum yok: