Translate

13.07.2017

BURÇLARA GÖRE YAPILMASI GEREKEN SPORLAR


Burçlara göre yapılması gereken sporlar

Burçlara göre spor… Burcunuzun özelliklerine göre spor yapmanız hem daha iyi sonuçlar almanızı sağlar hem de daha motive olmanızı…

Koç
Yerlerinde duramayan, eğlenceli ve enerjik Ateş burçları, bilhassa da açık havalarda bisiklete binmekten, tenis oynamaktan ve takım sporlarında bulunmaktan çok hoşlanırlar.
Oldukça fazla olan hırslar ve her vakit herkesten üstün olmayı seven Koç’ların, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip oldukları bir gerçek. Yönetici seyyaresi “savaşçı” Mars sayesinde özellikle takım sporlarında başarılı oldukları bilinen Koç’lar, Tae-Bo ve Aikido derslerini seçiyor.

Boğa
Mükemmeliyetçi ve tabiat aşığı olan Toprak burçları, doğada uzun saatler yürüyüş yapmaktan, golf ve tenis oynamaktan büyük keyif alırlar.
Toprak burcu olan Boğa’lar, doğa ile iç içe olan ve aynı zamanda eğleneli sporları tercih ediyorlar. Yüzmek, bisiklete binmek, doğada yapılan yürüyüşler vazgeçilmezlerinden. Spor sonrasında ise kendini kesinlikle sauna ve masajla ödüllendiriyor.



İkizler
Değişken, hareketli ve sosyalleşmeyi seven Hava burçları, ekseriyetle aerobik, jimnastik, basketbol ve dans derslerinde başrol oyuncusu olarak bulunur.
Hızlı ve hareketli sporlardan zevk alan İkizler, aerobik, tenis gibi enerjik sporları tercih ediyor. Bunun yanı sıra Salsa dansının egzersiz hareketleriyle birleştirildiği Aero-Salsa dersleri de İkizler tarafından büyük alaka görüyor.

Yengeç
Su burçları, tahmin edileceği gibi su konusunda yapılan hemen hemen her spora ihtirasla bağlıdır.
Yengeç, Su elementi olmasının da tesiriyle su sporlarından ve su kenarlarında bulunmaktan hoşlanıyor. Yüzmek, sahilde koşu, sörf ve kürek çekmek spor tercihleri arasında bulunuyor.

Aslan
Enerjik, eğlenceli ve yerlerinde duramayan Ateş burçları, bilhassa de açık havada yapılan bisiklet sürüşlerinden, tenis oynamaktan ve takım sporlarında bulunmaktan çok hoşlanırlar.
Hayat sahnesinde her vakit parlayarak, odak noktası olmak isteyen Aslan’lar, bilhassa takım çalışmalarını içeren sporlar seçenek ediyor. Basketbol, tenis ve grup dansları, futbol sıkça tercih ettiği sporların arasında öne çıkıyor.

Başak
Mükemmeliyetçi ve tabiat aşığı Toprak burçları, tenis ve golf oynamaktan, tabiatta uzun saatler yürüyüş yapmaktan büyük keyif alırlar.
Mükemmeliyetçi, oldukça titiz ve düzenli Başak’lar, formuna çok önem veriyor. Spor salonunda uzun saatler geçirmeyi görev edinebilen Başak, özellikle ağırlık çalışmayı, jimnastik hareketlerini yapmayı ve tenis oynamayı tercih ediyor.



Terazi
Sosyalleşmeyi seven, hareketli ve değişken Hava burçları, genellikle basketbol, dans dersleri, aerobik ve jimnastikte başrol oyuncusu olarak bulunur.
Ortaklık burcu olan Terazi’ler, bir başkası ile beraber takım halinde yapacağı sporları tercih ediyorlar. Özellikle basketbol, futbol, voleybol, tenis, squash, yelkencilik gibi partner gerektiren sporları tercih etmeleri göze çarpıyor.

Akrep
Su burçları, tahmin edileceği gibi su ile ilgili yapılan hemen hemen her spora ihtirasla bağlıdır.
Akrep’ler, rekabetçi bir yapıları olmasına karşın gevşemeye çalışırken yalnız kalmayı tercih ediyorlar. Spor tercihlerini boks, uzun mesafe koşu, squash, yoga ve meditasyondan yana kullanıyorlar.

Yay
Enerjik, eğlenceli ve yerlerinde duramayan Ateş burçları, özellikle de açık havalarda bisiklete kulanmak, tenis oynamak ve takım sporlarında bulunmaktan çok hoşlanırlar.
Ateş elementinde yer alan ve hareketli bir özelliğe sahip olan Yay burçlarının, açık hava faaliyetlerinden hoşlandıklarını söyleyebiliriz. Kuvvetli, hızlı ve ritmik bir yapıya sahip Yay burçları, tae bo, Spinning, okçuluk ve eskrim’i tercih ediyorlar.

Oğlak
Mükemmeliyetçi yapıları ve doğa olan aşkları ile bilinen Toprak burçları, tenis oynamaktan, golf oynamaktan, doğada yapılan uzun saatler boyu yürüyüşlerden büyük keyif alırlar.
Oğlak burçları, toprak elementi olarak doğada yapılan yürüyüş ve koşu gibi egzersizlerle kendi tempolarını kendileri belirlemekten oldukça çok hoşlanıyorlar. Özellikle ayaklarının altında hissettikleri toprakta dağcılık, golf, tenis ve joggingi tercih ediyorlar.



Kova
Değişken, hareketli ve sosyalleşmeyi oldukça seven Hava burçları, genellikle aerobik, jimnastik, basketbol ve dans derslerinde başrol oyuncusu olarak bulunur.
Eğlenceli ve hareketli Kova burçları, sosyal açıdan kuvvetli bağlar da kurabileceği spor aktivitelerini tercih ettiklerini söyleyebiliriz. Bu sporların da başında yoga, jimnastik, aerobik ve dans dersleri geliyor.

Balık
Su burçları, su ile ilgili yapılan hemen hemen her spora büyük bir ihtirasla bağlıdır.
Ayakları yöneten Balık burcu, genellikle buz pateni, step, yüzme, dans, aerobik gibi spor dallarını tercih ediyor. Sporun ardından pilates, yoga ve meditasyon yapmaya da önem veriyorlar.




Hiç yorum yok: