Translate

30.06.2017

YÜKSELEN OĞLAK BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

YÜKSELEN OĞLAK BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Ağırbaşlı, düşünceli önlemci ve nerede, nasıl, davranmak gerektiğini bilen insanlardır. Tutumludurlar. Gereksiz harcamalardan ve lüksten hoşlanırlar. Önlerine çıkan her fırsatı en iyi biçimde değerlendirmek onlar için hiçte zor olmaz. En güç ve karışık sorunları bile rahatça çözebilecek bir sağduyuları vardır. İşleri planlamak ve yönetmek konusunda ustadırlar. Bu nedenle her alanda yetkili bir duruma geçebilirler.


İşte bu sonuç onlar için artık kolay değişmeyen bir yargıdır. Küçüklükleri (gençlik çağları) genellikle güçlükler içinde geçer. Geç yaşta olgunlaşmış, büyümüş bir tavırları vardır. Yaşları ilerleyince de bilginin, deneyimin ve hoş görünün verdiği rahatlıkla çocuk gibi olurlar.

Her meslek ve dalda kendi üstünlüklerini, başarılarını gösterirler. Fırsatları değerlendirmek, bilinmeyen işlere açıklık getirmek konusunda ki yetenekleri onları bir gün iyi bir yere getirecektir. Geniş çapta araştırma ve planlama işlerinde çalışan bir grubun anahtar kişisi olabilirler.

Alışılmayan, ters bir kişi olmaktan çekindikleri için ya hiç konuşmazlar ya da hoşa gidecek şeyler söylerler. Bu nedenle onları yalnızca konuşmaları ile değerlendirmemek gerekmektedir. Çevredekilerle hemen dost olmaz, önce inceler, tartar, dostluğa kabul ederler.

Evlerine çok bağlıdırlar. Her konuda neyin iyi neyin kötü olduğunu bildiklerine inanır, kendileri ile aynı düşüncede olmayanları hemen azarlarlar. Aile içinde tek egemen güç kendileridir. Fazla hızlı bir yaşantıdan, gece kulübü ve benzeri kalabalıklardan hoşlanmazlar. Onların eğlencesi sessiz ve ağır başlı olmalarıdır. Dostlarına bir akşam yemeği vermek ve onlarla konuşmaktan hoşlanır. Sevgi konusunda duygulu ve duyarlıdır. 

Kararlı ve çalışkan bir insan oldukları için iş yaşamlarında çok iyi olur. Yaptıkları işin yararına yeni yöntemler geliştirmede başarılıdırlar. Fazla çalışmadıklarından ötürü sinirleri bozulabilir fakat sağlıklarını korumakta geç kalmazlar. İş konusunda geniş düşünceli oldukları için aynı anda birkaç işe el atabilirler.

Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur. Erkekler tam anlamıyla bağlanabilecek bir kadın bir eş isterler, kadınlar ise evliliğe bir meslek gözüyle bakarlar. Cinsel yaşamları düzenlidir. Kapasitelerinin ne olduğunu anlayabilmeleri için yaratıcı güçlerini tek bir hedefe yöneltmeleri gerekir. Bilgisayar gibi işleyen bir akılları vardır.

Felsefe çalışmaları onları pek ilgilendirmez. Gerçeği kanıtlanmış uygulana bilir düşünceden yanadır. Bu yüzden kuralcı, tutucu ve dar görüşlü olabilirler.
Tek başları olmaktan çok ortak çalışmadan zevk alır ve başarı kazanırlar. Güçlü ve iyi konumda ki kişileri etkilemeyi başarırlar.

Dostluğa çok önem verirler. Bu konuda bir hayli titiz davranırlar. Yaşamın ciddi yanlarıyla ilgilenirler. Hafifliklerle, eğlencelerle pek işleri yoktur. Arkadaşlarını dinamik, kavgacı ve güçlü kişiler arasından seçerler. Zayıf kişilere pek yanaşmazlar.

Herkesten önce her şeyi iyice ayırt eder ve durum hakkında kesin kararlara varırlar. Son derece pratik davranırlar. Kendilerine yararlı olmayacak düşlerin peşinden koşmazlar. Yalnız kalınca iş yaşamının sorumluluklarından sıyırırlar kendilerini.

Hiç yorum yok: