Translate

30.06.2017

YÜKSELEN KOVA BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

YÜKSELEN KOVA BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Bu burç ülküyü, dehayı, buluşları, sevgiyi ve yardımı simgeler. Başkalarına yardım etmenin kendi geleceğine iyilikler getireceği bilincine ulaşmıştır bu kişiler. Bunu belki bilinçsiz olarak yapar ve tersini yapmak gelmez ellerinden ruhlarına iletmişlerdir çünkü. Doğruyu, gerçeği bulmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Felsefe araştırmaları değil günlük yaşamla ilgili çalışmaları severler.

Çevrelerinde olanları seven, sayan bir arkadaş ve dost grubu olmuştur. Kararlıdırlar. Hedef olarak seçtikleri büyük ülkelere doğru büyük bir çaba ile yürürler. Hem kendi hem de başkalarının bağımsızlıklarına düşkündürler. Alçakgönüllü ve iyilikseverdirler.


Asıl amaçları para kazanmak değil, yeni ve yararlı bir üretime katkıda bulunmaktadır. Parayı kolayca harcayabilirler. Bu konuda aşrı bağlılıkları yoktur.

Dost edinme konusunda titiz davranır; dürüst, bilgili ve kendine güvenen insanları arkadaş seçerler. Başkalarının "nasıl oldu da düşünemedik" diyecekleri ilginç buluşları vardır. Söylenmesinin gerekli olduğuna inandıkları düşünceleri varsa duraksamadan söylerler.

Yuvalarında dinlenir, güç kazanır, mutlu olurlar. Evlerini düzenlemek ister fakat borçla eşya almaya yanaşmazlar. Özellikle doğaya yakın yerlerde oturmaya çaba gösterirler.

Duygularıyla değil mantıkları ile davranırlar. Aşk yaşamları da böyledir. Duygusal sayılmazlar, olmaya da gönülleri yoktur. Sevdiklerini çok fazla eleştirebilirler.

Ellerini ustalıkla kullanabilir. Zamanlarını dikiş dikerek ya da benzeri uğraşlarla geçirirler.

Genellikle başkalarına yardımcı olabileceklerine inandıkları işlerde çalışırlar. Bu bir laboratuar ya da insanları çeşitli sorunlarla çözüm getirebilecek bir kuruluş olabilir. Birlikte çalıştıkları kişileri bir aile bireyi gibi görürler.

Eşleri onların başarıları işle yakından ilgilenmelidir. Evlenecekleri kişileri kendileri seçer, çok iyi bir ev erkeği ya da ev kadını olabilirler. Çok eleştirici bir kişilikleri vardır. Bu onların tembel tutumlarından biridir. Bu eleştiriciliklerinin önüne geçilirse cinsel çekiciliklerini yitirebilirler.

Bilgilerinin ortaya çıkarılması için gereksinimleri vardır. Onlara küçük taşınmaz mallar miras kalabilir fakat yine de kalıtımla kendilerine kalan işlerde çok dikkatli olmalara gerekir. Her türlü tehlikeye karşı çok dikkatli ve titiz davranırlar.

Araştırmalarını sonucunu bir bilim adamı dürüstlüğü ile insanlığa sunmak isteğindedir. Fırsat oldukça gezmek, yeni yerler görmek hoşlarına gider. Sevdikleri kişilerle zevk için gezmek rahatlatır onları.

Akla dayanan çalışmaları yeğ tutarlar. Buna karşı saptadıkları bir planı gerçekleştirmek gerekiyorsa bedenle çalışmaktan geri duramazlar. Toplumda saygı görürler. İlgi çekici konuşmacıdırlar ama dinlemesini de severler. Hemen her şeye derin bir ilgi beslerler. Sık sık bir araya gelip söyleşide bulundukları kişiler üstün bir kültür düzeyindedirler.

Başarmış oldukları işlerde, enerjilerinin pek azını veriyormuş izlenimini bırakırlar. Düşünceleri kimi zaman gerçeklerin çık üstüne çıkabilir, yani ütopik olabilirler. Toplum içinde yenilikçi tanımlamalarına karşın tutucu yanları vardır.

Hiç yorum yok: