Translate

30.06.2017

YÜKSELEN KOÇ BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK




YÜKSELEN KOÇ BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Yükselen koç burcunda doğan kişiler çık hareketli ve enerjiktirler. Düşüncelerini zaman kaybetmeden uygulamak isteyeceklerdir. Atılgandırlar dır, fakat bu atılganlıkları yüzünden önlerine çıkan bazı engelleri görmemeleri de kaçınılmazdır. Bu yüzden sık sık üzülebilirler.

Bir işe başladıkları zaman onları destekleyen arkadaşları da olursa yapabileceklerinin en iyisini yaparlar. Sırlarını başkalarına söylemez, bir general gibi kendi savaş planlarını başkalarının eline vermezler. Güçlü bir iradeleri vardır. Aynı zamanda verimli, çalışkan, ne istediğini bilen ve tutku ile istedikleri şeyi elde etmek için çalışan kişilerdir. Kinci değildirlerdir. Sporu severler. Zaten bedenleri de bunu açıkça kanıtlar.
Kolaylıkla mal mülk sahibi olurlar. Paralarını bankaya yatırıp faizini almak yerine işleterek çoğaltmayı tercih ederler. Pazarlık etmesini iyi becerirler.

Çok heyecanlıdırlar. O kadar çabuk düşünürler ki bunu sözcüklere dökmekte zorluk çektikleri de olur. Kimi zaman bu yüzden kekelerler bile. Aydın ve ileri düşünceli bir kişi olarak tanınmak isterler. Her topluluğa girip çıkmak onlar için gereklidir sanki . gittiklere yerlere ateşli ateşli konuşur ve tartışırlar.
Yuvalarına düşkündürler. Anneleri ya da kendilerine yakın buldukları bir aile büyüğü onlar için büyük önem taşır. Geleneklerine bağlıdırlar. Eski anılarını sık sık özlemle anarlar. Evlerini rahat ve yaşanır bir duruma getirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Kendilerini göstermeye, başkalarının hayranlığını kazanmaya büyük önem verirler. Koç burcuna özgü dik başlılıkları yüzünden sık sık çevrelerindekilerle tartışır, onları sindirmeye uğraşırlar. Övülmeye değer başarıları kazanırlar, fakat gerçekte peşinde oldukları şey övgülerdir. 

Sanat çalışmalarında delişmen enerjileri yararlı olabilir.
Çok çalışkan oldukları söylenemez ama sürekli bir çalışma içinde oldukları bir gerçektir. Üstlerine aldıkları işleri en ince ayrıntısına de inceler ve düzenli çalışır. Sağlıklarına düşkündürler.

Yaşantılarını birisi ile paylaşmak zorunda hissederler. Eşlerinin kendilerine hayranlık duymaları onları ruhsal açıdan doyurur. Uyumlu huzur dolu bir yaşam onlar için çok önemlidir. Ara sıra sert çıkışlar yapmaları aradıkları uyumu bozabilir. Fazla duygusal oldukları gençlik anında aşık olur ve evlenirler. Sonuç uyuşmazlık olur doğal olarak. Kendilerinin son derece sert oldukları halde barış ve huzursuzluktan yanadır.

Sevgide duygulara önem verirler, fakat bu duyguları dışa vurmaktan sakınırlar. Aşırı kıskanç olabilirler, bu da onların kıyımına neden olabilir. Miras ve vasiyetnamelerle ilgili sorunları olabilir. Genellikle sakladıkları birçok sırları olur.
Dış görünüşte dinlerine bağlı, filozofça olmalarına karşın gerekte böyle değildirler. Er zaman akıllarını geliştirmeye bakarlar. Çok zekidirler, ve şaşırtıcı buluşları vardır, fakat bu bilgileri kendi yararlarına kullanırlar. başka toplumları tanımlamak, yeni düşüncelerle karşı karşıya elek hoşlarına gider.

Koç burcunun bağışladığı örgütlenme yeteneği yardımıyla işleri yolunda gidecek, büyük olasılıkla şirketlerde söz sahibi olacaklardır. Çalışma yöntemleri eski olduğu halde işe tutkuyla sarılmaları başarıyı getirecektir. Dayanıklıdırlar ve başkalarının sorumluluğunu almayı severler. bağımsızlıklarına çok düşkün oldukları için kendilerine arkadaş seçerken çok titiz davranırlar. Grup çalışmalarında özellikle gençlerle yapılan çalışalar da başarılıdırlar zihinleri yeniliklerden yana işler.
Yapacakları işte en doğrusunu bulma yetenekleri vardır. Bazı huylarını bastırıp gizlemek gereğini duyarlar. Yalnız kalıp kendilerini dinlemeye gerek duyar, ancak buna pek yanaşmazlar. Bilinç altındaki bu karmaşık duygular onları sürekli rahatsız eder.

Hiç yorum yok: