Translate

30.06.2017

YÜKSELEN BALIK BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK


YÜKSELEN BALIK BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK


Çekici, sevimli ve güvenilir kişilerdir. Aynı zaman da alçak gönüllü ve sıkılganlar; fakat en önemli özellikleri merhametli ve yardım sever olmalarıdır. Sevgi güçleri çok gelişmiştir. Her şeyi çabuk kavrayabilirler. Bir insanı ilk gördükleri an onun içini okur, başlamış bir olayın nasıl kestirirler. Kafalarında güzel ve üstün bir dünya vardır.

İnsanlara güven verirler. Gelişi güzel her işe atılmayı sevmezler, çünkü kendilerine güvenleri yoktur. olağanüstü durumlarda kararsızlık ve güvensizlik kaybolarak üstün yaratma gücü ortaya çıkar. Müzikten, edebiyattan, güzel olan her şeyden hoşlanılırlar. İnce, üstün bir beğenileri vardır.
 
Paralarını kolaylıkla harcarlar, içlerinde gizli duran iyilik yapma duyguları su yüzüne çıkınca rahatlığa ve kişisel güvene kavuşurlar. film endüstrisi bu burç için çekici olabilir.

Çevrede uysal yaradılışlı biri olarak tanımlamalarına karşın kimi konularda önüne geçilmez bir inatları vardır. Duyguları ile davranışlarını yönlendirirler. Bu yüzden sık sık yanlışlar yaptıkları görülür. Çevreyle sıkı ilişkiler kurmak ister, böyle olmayınca da çok sarsılırlar. Her şeyi neden düşündükleri gibi olmadığını anlayamazlar bir türlü. Sevdikleri kişilere karşı bencilce davranmazlar; bu yüzden iyi bir aile yaşantıları vardır. Kendilerine heyecan ve güç verdiğini düşündükleri için sık sık ev değiştirmeyi severler. Evlerinde en çok ilgi gören bölüm kitaplıkları olur.

Gürültülü toplantılardan, eğlencelerden pek hoşlanmazlar. Daha çok dostları ile ciddi toplantılar, yemek ziyaretleri yapmayı yeğ tutarlar. Aşk yaşamlarında duygusal davranırlar. Sevdiklerine karşı çok duyarlı olup. Değer veririler. Yemeğe , özellikle iyi yemeklere karşı zayıftırlar. Bu yüzden şişmanlamaları olasıdır.

Yaptıkları işle gurur duymak isterler eğer işleri onları doyurmuyorsa tüm cesaretleri kırılır, moralleri bozulur. Kendi kendilerinin patronu olmayı, başarılarının değerlendirilmesini, isterler. Birlikte çalıştığı kişilerinde kendilerine saygı duyulmasını ve onların gözünde yetkili bir kişi durumuna geçmek isterler.
 
Aşk konusunda da fazlaca duygusal olmalarından ötürü düşüncelerine uygun bir evlilik yapmaları zordur. Gündelik işlerini yürütebilmek, çalışkan, pratik ve verimli bir eşe gereksinimleri vardır. Güven içinde olmakla gerçek mutluluğu bulacaklarına inandıkları için erken evlenmeye yeğ tutarlar.

Birlikte yaşadıkları kişiler bir ölçüde onların kaderlerini çizer. Onları göklere çıkaracakları gibi yerin dibine de batırabilir. Sanata ve güzelliğe tutkun olmaları onları her yerde kurtaracak can simitleridir. Cinsellikle düşünceleri daha çok ikinci plandadır.

Başarısızlıklarından kendilerini sorumlu tutmazlar. Dinsel inançlarında tutuculardır. Fazla hayalci olmalarından ötürü ruhsal yönden aydınlanmayı isteyen saf kişileri yanlışlara sürükleyebilirler. Başkalarının uyuşturucu maddelerle elde ettiği esrime halini onlar kendiliğinden ulaşırlar.
 
Başkalarının tanıdığı bildiği ünlü bir kişi olmayı yeğlerler.
Meslek seçimlerini de bu dileklerini gerçekleştirecekleri yönde olur.
 
Dostları yaşamlarında önemli bir yer tutar. Hiçbir zaman onları incitmek ve incitilmek istemezler. Grup çalışmalarına katılma konusunda çekingen davranırlar.

Mistik konuları incelemek, hevesleri arasındadır. Dahası hevesten öte bu tip çalışmaları kendi üzerlerinde denerler. Hayalciliğinin doruğuna ulaşabilir fakat yine toplumdan bekledikleri beğeniyi kesinlikle elde ederler.

Hiç yorum yok: