Translate

30.06.2017

YÜKSELEN AKREP BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK


YÜKSELEN AKREP BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK
 

Burçlar kuşağının en sabit fikirli ve kararlı tiplerindendir.
Sabır ve kararlılık onların en belirgin özellikleridir. Çevrenizde kiler şaşkın ve çaresiz olduğu zaman onlar; kaya gibi sağlam ve soğuk kanlıdırlar. Kendilerini tanımak için yaklaşıldığında içlerine kapanır; ser verir sır vermezler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Her konuyu bir anda kavramak ve gereken cevapları anında vermek onlar için hiç de zor değildir. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Kadın olsun erkek olsun ortak yönleri bilimsel araştırmalara yakın ilgi duymalarıdır. Pratik ve gerçekçi çalışmalara yatkındırlar. Bu yüzden müteahhit ya da iş adamı olabilirler.

Genellikle kısa boylu ve sağlam yapıları vardır.
Bünyeleri de sağlamdır. Bir olayın öncesini ve sonrasını aynı açıklıkla görebilmeleri şaşırtıcı özelliklerinden biridir. Belli bir konuda uzmanlaşıp derinleşmeye yatkındırlar.

Her şeyden önce paranın gerektiğine inanırlar. Bunu elde etmek içinde sonsuz bir irade ve sabırla çalışırlar. Parasal kazancın toplum içinde onlara iyi bir yer kazandırdığını bilirler. Genellikle mesleklerinin geliri ile geçimlerini sağlarlar.

Az konuşurlar. Onlar için konuşmak zaman öldürmek için boş laflar etmek değildir. Gerçekten önemli olduğuna inandıkları konularda söz söylerler. Konuşmalarının gizli bir nedeni vardır. Daha çok başkalarını konuşturup onları dinler ve incelerler. Oysa kendi konuşmaları kontrollü ve ölçülüdür.

Evlerinde başka bir insan oluverirler. Canlı, neşeli ve yenilikçi. Arkadaşlarına gitmekten çok , onları kendi evlerinden ağırlamaktan haz duyarlar.


Aşk yaşamlarında gizlilik içinde yürür konularda hoş olmayan dedikodulara neden olabilirler. İçlerinde yanan haz alevini gizlemeye çalışmalarına karşın , hoş olmayan durumlara neden olabilirler. Sevdikleri için düşünmeden hizmet edebilecek bir öz verileri vardır. Mistik konulara ilgileri dikkat çekicidir.

İçlerinde yoğunlaşmış enerjilerini rahat ve mutlu yaşanabilecek bir dünya elde etmek için harcarlar. Mesleklerinin güç oluşu onları yıldırmaz. Tıp ve bilimsel konular ilgilerini çeker. Olağan işlerden çok önemli konularda kişisel girişimlerde
bulunmaktan zevk alırlar.

Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda son derece çekingen davranırlar. Bir eşte bulunması gereken özelliklerinin neler olduğunu çok iyi belirlemişlerdir. Bu modele uygun bir eş bulmadan evlenmezler. Yanılmaktan, yanlış bir iş yapmaktan çok çekinirler. Evlilik konusunda geri kafalı oldukları bile söylenebilir. Kıskançlık ve kuşku içlerini kemirir. Kendilerine servet sağlayacak bir eş seçmeyi düşünürler.

Ölüm, öldükten sonra yaşamak ve yeniden doğuş konularında derin bilgileri vardır. Bu üç şeyin gerçek olduğunu gösterecek araştırma ve incelemeler yaparlar. Ruhlarla ilgili konularda kitap yazar ve konferanslar verirler.

Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar; fakat istediklerini akıllıca yerine getirmesinde bilirler. Her gittikleri ülkede evindeymiş gibi davranan , gezmeyi seven kişilerdir. Güçlü ve ünlü bir kişi olma istekleri fazlacadır. Yetenekleri böyle biri olma konusunda onlara yardım eder. Başkalarına danışmadan ve karışılmadan çalışmak hoşlarına gider.


Uzun dönem için planlanmış bir amaca doğru adım adım yürürler. Hiçbir güç onları bu görüşlerinden alı koyamaz. Bu yolda bütün enerjilerini, dahası yaşamlarını bile verebilirler.     

Hiç yorum yok: