Translate

30.06.2017

YÜKSELEN BOĞA BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

YÜKSELEN BOĞA BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK
 
 Boğa burcunun özelliği yorulmak bilmeyen bir enerjidir, biliyorsunuz bu enerji hangi işi yaparsa yapsın, kimin adına çalışırsa çalışsın en iyi biçimde kullanacaktır.

Hoşa giden bir tavırları vardır onlar için en önemli şey para kazanmaktır. Sahip oldukları değerleri gözden çıkarmamaya, bu değerleri tehlikeye atmaya yanaşmazlar. Kızdıkları zaman da onları yatıştırmak çok zordur. Dayanıklılıklarının ve sabırlarının arkasında büyük bir zeka gizlidir. Bir işe kara vermeden önce çok iyi inceler ve en ince ayrıntısına dek araştırırlar.

Dünya nimetlerinden yararlanmak hoşlarına gider. Yeme içmeyi, gezi eğlenmeyi severler. Sanata , edebiyata, doğaya hayrandılar.

Zihinlerini tümüyle para kazanmak üzere sefere etmişlerdir. Bu sonuca ulaşmak için her ayrıntıyı kılı kırk yararcasına inceleler. Arkadaşlıkları ve dostlukları iş yaşamın gerekleri üzerine kurulmuştur. fazladan para kazanmak için ek işler yapmaya , değişik yöntemler denemeye uğraşır, kazandıkları parayı da gezmeye, eğlenceye, armağanlara harcarlar.


Yakınları ile sürekli ilişkidedirler. Onlara çok anlayışlı ve kibar davranırlar. Eleri kesinlikle onların istediği biçimde olmalıdır, yoksa huzursuz olurlar. Geç öğrenirler ama bir kez öğrendiklerinden sonra onu çok iyi uygularlar.

Çok konukseverdirler. Ellerinde avuçlarında ne varsa konuklarının önüne serperler. Paraları yetse görkemli bir köşk alır, bunu zevkle dayar-döşer, dostlarına şölen verirler. Evlerinin, yuvalarının yönetimi onların elide olmalıdır.


Yorucu oyun ve sporlar yerine dingin eğlenceleri yeğ tutarlar. Uyumlu huzurlu bir ortamda çalışmak onlar için gereklidir. Çevreleri için iyi olunca onlarda verimli bir çalışmaya girerler.

Eşlerinden sürekli bir şey ister, içlerindeki fırtınaları ve kızgınlıkları yalnız onlara açarlar. Kıskançlıkları yüzünden aile yaşantıları zindana dönebilir. Cinse yaşamlarının doyurucu olması onlar için çok önemlidir. Aldatılmak onları çok deriden yaralar.


Miras yolu ile mala, mülke ve belki de üne kavuşurlar. Maddesel çıkarlar için arkadaş edinip, yine bu nedenle arkadaşlıklarına son verebilirler. Ahlak kurallarını benimserler. Yaşam görüşleri ve dinsel inançları yüzeyseldir; sıkı sıkıysa dünyaya, yani maddeye bağlıdırlar. Belki başkalarının ileri düşüncelerinden ötürü kınamazlar ama kendileri bir düşünceyi ancak toplum tarafından kabul edilip, onayladıklarından sonra benimser.

Bilim ve teknik onlar için en iyi çalışma alanıdır teknolojik buluşlarla topluma bir şeyler kazanmaktan mutluluk duyarlar.

Seyrek de görüşseler aralarındaki arkadaşlık bağlarının çok sıkı olduğu dostları vardır. İnsanlarla anlaşmasını bilirler. Onları kendi sorunları ile sıkmaz, üstelik başkalarının dertlerini can kulağı ile dinleyip çözüm aramaya kalkarlar. Dostlarına ilgi ve sevgi ve yakınlık gösterir, karşılığını da beklerler kuşkusuz.


Yaptıkları ile övünürler, karalarının yerinde ve doğru olduğuna inanırlar. Bir kez öfkelendiler mi onları yatıştırmak sorun olur. Cesaret ve kararlıklarına karşın çabuk parlamaları her zaman sorun çıkarır.

Hiç yorum yok: